![]() |
|
Mostbet-dən qazandığım 4000 dollar və bu işin qaydaları - Wersja do druku +- Drone Pilot Forum. Wszystko na temat dronów, testy, szkolenia, poradniki (https://forum.dronepilot.pl) +-- Dział: Jak zostać licencjonowanym pilotem drona ? (https://forum.dronepilot.pl/dzial-jak-zosta%C4%87-licencjonowanym-pilotem-drona) +--- Dział: Poradniki (https://forum.dronepilot.pl/dzial-poradniki) +--- Wątek: Mostbet-dən qazandığım 4000 dollar və bu işin qaydaları (/watek-mostbet-d%C9%99n-qazand%C4%B1%C4%9F%C4%B1m-4000-dollar-v%C9%99-bu-i%C5%9Fin-qaydalar%C4%B1) |
Mostbet-dən qazandığım 4000 dollar və bu işin qaydaları - burbon99 - 24-06-2026 Beş ildir ki, bu işin içindəyəm və deyim ki, Mostbet mənim üçün sadəcə bir sayt deyil, iş yeridir. Gəlin lap başdan başlayım. 2019-cu ilin yazında idi, işdən çıxmışdım, cibimdə 300 manat pul, qarşımda isə boş bir təqvim vardı. Dostum Elşən məni həmişə deyirdi ki, "Sənin hesablama qabiliyyətin yaxşıdı, niyə mərc oyunlarına baxmırsan?" Mən də elə həmin gün axşam evdə oturub araşdırmaya başladım. Və ilk ciddi baxışım məhz mostbet com oldu — o zamanlar mənə elə gəldi ki, bu sadəcə adi bir kazinodur, amma səhv edirdim. Bu, mənim üçün bir peşəyə çevriləcək bir platforma idi.İndi mənə elə gəlir ki, hər kəs oyun masasına oturmazdan əvvəl bir neçə sadə şeyi başa düşməlidir. Mən professional oyunçu kimi deyirəm: burada emosiyalar işləmir. Heç kim səni dostu kimi gözləmir, burada hər şey riyaziyyatdır. Mən ilk altı ay ərzində ümumiyyətlə pul qazana bilmədim, əksinə, cibimdən 200 manat da verdim. Amma hər axşam oturub statistika aparırdım, hansı oyunlarda daha çox şans var, hansı mərc növlərində evin üstünlüyü azdır, harda bonuslar həqiqətən işləyir. Mən blackjack-i seçdim, çünki orada qərar vermək bacarığı ən çox şeyi həll edir. Mən mostbet com-da hər gecə üç-dörd saat çalışıram, sanki ofis işi kimi. Əlbəttə, əvvəlcə qəribə görünür— axşam saatlarında evdəki stol arxasında oturub kartları sayırsan, ailə isə düşünür ki, sən bəxtini sınayırsan. Amma mən artıq illərdir ki, bəxtə inanmıram, yalnız ehtimallara.Ən maraqlısı o gün oldu ki, artıq bir ildir oynayırdım və ümumi balansım sıfıra yaxınlaşırdı. Heç nə itirməmişdim, amma heç nə qazanmamışdım da. Həmin gecə yadımdadır, təzə bir strategiya sınamaq qərarına gəldim — martingale sisteminin dəyişdirilmiş variantı. Hər uduzanda mərci iki qat artırırsan, amma mən buna bir limit qoydum. Altıncı addımdan sonra dayan. Və nə oldu? Beş dəfə ardıcıl uduzdum. Beş dəfə! Əlimdəki son pul da getmək üzrə idi. Amma mən özümə dedim ki, qaydaları pozma, dayan, sabah gəl. O gecə yatmadım, sadəcə fikirləşdim ki, bəlkə bu iş mənim üçün deyil. Ertəsi gün axşam yenə mostbet com-a girdim, amma tamam sakit başla. Kiçik mərclərlə, soyuq başla. Və o gün mən 4000 dollar qazandım. Bəli, dörd min. Hardasa səhər saat üç idi, ekranda qırmızı rəqəmlər yanırdı, əllərim titrəyirdi, amma gülümsəyirdim. Çünki başa düşdüm ki, nəticə sabitlikdir, təsadüf deyil. Həmin gündən sonra mənim üçün oyun tamamilə dəyişdi.Professional oyunçunun ən böyük səhvi nədir bilirsən? Qazananda dayana bilməmək. Deyirlər, uduzanda dayanmağı bacaran qalib gəlir, amma mən deyirəm: qazananda dayanmağı bacaran da qalib gəlir. Mən mostbet com-da ən çətin şeyi öyrəndim— özümü idarə etməyi. O qazancdan sonra həftələrlə oynamadım, sadəcə sistemimi yenidən yazdım, səhvlərimi analiz etdim. Hazırda mənim iki noutbukum var, birində oyun gedir, digərində cədvəllər açıqdır. Hər axşam saat 10-da başlayıram, gecə 2-də bitirirəm. Gündəlik planım var, həftəlik hədəflərim. Bəzən dostlarım zarafat edir ki, "Sən kazinoda işləyirsən?" Mən gülürəm və deyirəm ki, bəli, amma mənim maaşımı oyunçular yox, sistem verir.Ən komik hadisə isə keçən qış baş verdi. Evdə istilik yox idi, mən əlimə əlcək taxıb oynayırdım. Ekranda kartlar bir-birini əvəz edir, mən əlcəklə düymələrə basıram. Və elə həmin gecə ən uzun qələbə seriyam oldu— 17 oyun dalbadal qazandım. O əlcəkləri indi də saxlayıram, şanslı əlcəklərim deyirəm. Amma bilirsən nə var? Mən mostbet com-dan heç vaxt çox gözlənti içində olmuram. Bu mənim işimdir, məncə işdə emosiyalar olmaz. Kimsə deyər ki, qumar asılılıqdır, amma mən deyirəm ki, hər şey yanaşmadan asılıdır. Mən öz qaydalarımı, öz limitlərimi qoymuşam. Məsələn, iki gün ardıcıl uduzsa mənim üçün o həftə bitmişdir. Və bu qaydanı pozmamışam indiyə qədər.Mənə tez-tez sual verirlər ki, ən böyük uduşun nədir? Düzü, 4000 dollar deyil ən böyüyü. Bir dəfə 7800 dollar qazanmışdım, amma ondan sonra iki ay ərzində yalnız kiçik mərclər etmişəm. Çünki bilirəm, sistem dərhal geri almağa çalışacaq. Buna "geri dönüş" deyirlər, amma mən buna "tələ" deyirəm. Hər bir professional bilir ki, kazino oyunu marafondur, sprint deyil. Mənim mostbet com ilə münasibətim sadədir: mən pul qazanmaq üçün gəlirəm, onlar əyləncə üçün şərait yaradırlar. Əgər sən mənimlə razı deyilsənsə, yəqin ki, sən hələ oyunçu deyilsən, müştərisən. Fərq isə böyükdür.İndi evə baxıram, iki uşağım var, onların təhsili, xərcləri— bütün bunlar mənim bu işdən qazancımla ödənilir. Həyat yoldaşım əvvəllər narahat idi, indi özü deyir ki, "Sənin iş qrafikin sabitdi, məni də maraqlandırır bu oyunlar". Bir dəfə o da cəhd etdi, amma uduzdu və dedi ki, "Sənə heyranam, belə soyuqqanlı olmaq olar?" Mən güldüm və dedim ki, bu təkcə soyuqqanlılıq deyil, bu təcrübədir. Mostbet com mənə nə öyrətdi? O ki, pul qazanmaq istəyirsənsə, əyləncəni kənara qoy. Əyləncə üçün kinoya get, bura iş üçündür. Amma hərdən, çox nadir hallarda, özümə icazə verirəm ki, sadəcə "spasibo" deyim bu platformaya— çünki o mənə çörək verir, uşaqlarıma gələcək verir, mənə azadlıq verir.Sonda demək istərdim ki, bu işi seçmək hər kəsin haqqıdır, amma hər kəs bunun öhdəsindən gələ bilməz. Mən beş ildir gəlirəm, gələn il də gələcəyəm. Amma qaydalar dəyişməzdi: həmişə iki çıxış yolu bil— qazanmaq və dayanmaq. Mən öz yolumu seçmişəm. Və bir daha təkrarlayım— mostbet com mənim üçün sadəcə bir ünvan deyil, o mənim ofisimdir. Hər axşam ora girib işimi görürəm, qazandığım pulu çıxarıb, sabah yenə gəlirəm. İndi isə gərək gedim, saat 10 olur, kartlar gözləyir. |