Drone Pilot Forum. Wszystko na temat dronów, testy, szkolenia, poradniki

Pełna wersja: pytanie odnośnie drona
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam otóż dostałem od dziewczyny drona syma x5hw  mega sie ucieszyłem przyszedł czas  na lot próbny wszystko zamontowane stawiam go w pokoju na podloze a on przechyla sie na jeda strone i leci z impetem przez co sie rozbija i tak kilka razy tylko w jedna strone odwrócę go to leci w drugą postanowiłem go zabrać na otwarą przestrzeń wielkie pole nic przeszkód to samo leci przed siebie bez opamietania mozna latac na na boki wyzej nizej lecz szybko leci przed siebie a gdy klikam na pilocie to aby lecial do przdodu czyli w tym samym kierunku co juz leci to przyspiesza natomiat klikajac do tyłu aby wrocił to on tylko zwalnia  nwm juz co robic :/ to wyglada tak ze on wystartuje leci w jakims kierunku mam zabawy 10 sek zeby za daleko nie polecial bo go nie znajde i musze  go sprowadzac na ziemie i po niego isc widze ze dziewczynie smutno bo mysli ze kupila jakis wadliwy egzemplarz a ja jej tlumacze ze musze sie nauczyc tylko nwm juz co robic :/
(26-12-2016 10:56)tomalo1236 napisał(a): [ -> ]witam otóż dostałem od dziewczyny drona syma x5hw  mega sie ucieszyłem przyszedł czas  na lot próbny wszystko zamontowane stawiam go w pokoju na podloze a on przechyla sie na jeda strone i leci z impetem przez co sie rozbija i tak kilka razy tylko w jedna strone odwrócę go to leci w drugą postanowiłem go zabrać na otwarą przestrzeń wielkie pole nic przeszkód to samo leci przed siebie bez opamietania mozna latac na na boki wyzej nizej lecz szybko leci przed siebie a gdy klikam na pilocie to aby lecial do przdodu czyli w tym samym kierunku co juz leci to przyspiesza natomiat klikajac do tyłu aby wrocił to on tylko zwalnia  nwm juz co robic :/ to wyglada tak ze on wystartuje leci w jakims kierunku mam zabawy 10 sek zeby za daleko nie polecial bo go nie znajde i musze  go sprowadzac na ziemie i po niego isc widze ze dziewczynie smutno bo mysli ze kupila jakis wadliwy egzemplarz a ja jej tlumacze ze musze sie nauczyc tylko nwm juz co robic :/

Taka zabawka generuje silny strumień powietrza skierowany w dół, gdzie odbija się od ziemi i ponownie uderza w maszynę. W tych warunkach żaden statek powietrzny nie będzie latał stabilnie. 

Minimalny pułap do stabilnego lotu dla tej zabawki to powyżej 1,5 metra. 
Oo, oglądałem już ten filmik, bardzo lubię wasz kanał na youtube - dobrą robotę robicie Smile
(27-12-2016 10:51)admin napisał(a): [ -> ]
(26-12-2016 10:56)tomalo1236 napisał(a): [ -> ]witam otóż dostałem od dziewczyny drona syma x5hw  mega sie ucieszyłem przyszedł czas  na lot próbny wszystko zamontowane stawiam go w pokoju na podloze a on przechyla sie na jeda strone i leci z impetem przez co sie rozbija i tak kilka razy tylko w jedna strone odwrócę go to leci w drugą postanowiłem go zabrać na otwarą przestrzeń wielkie pole nic przeszkód to samo leci przed siebie bez opamietania mozna latac na na boki wyzej nizej lecz szybko leci przed siebie a gdy klikam na pilocie to aby lecial do przdodu czyli w tym samym kierunku co juz leci to przyspiesza natomiat klikajac do tyłu aby wrocił to on tylko zwalnia  nwm juz co robic :/ to wyglada tak ze on wystartuje leci w jakims kierunku mam zabawy 10 sek zeby za daleko nie polecial bo go nie znajde i musze  go sprowadzac na ziemie i po niego isc widze ze dziewczynie smutno bo mysli ze kupila jakis wadliwy egzemplarz a ja jej tlumacze ze musze sie nauczyc tylko nwm juz co robic :/

Taka zabawka generuje silny strumień powietrza skierowany w dół, gdzie odbija się od ziemi i ponownie uderza w maszynę. W tych warunkach żaden statek powietrzny nie będzie latał stabilnie. 

Minimalny pułap do stabilnego lotu dla tej zabawki to powyżej 1,5 metra. 
Dziękuję za podzielenie się